My Cart

Плащане и доставка

Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки е посочен под всеки артикул, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни.

Пратките са внимателно опаковани и натоварени, което е гаранция за тяхното безпроблемно транспортиране. Поръчките се изпращат от нашия централен склад в гр. София и се доставят до посочен от клиента адрес. 

Цената на доставка за онлайн поръчки, направени през https://officemebeli.com/ се определя в зависимост от вида, размера и теглото на стоките, адреса за доставка и броя на артикулите в поръчката.

Стоките, поръчани на сайта на ДК СТАЙЛ, се доставят чрез куриерска фирма до неин офис или на адреса, указан при заявката. Поръчките се изпращат от 5- до 10 работни дни   при наличност на стоката освен ако не упоменат друг срок в описанието на самия продукт. ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКАТА е според ценоразписа на  избраната куриерска фирма . DK STYLE  работи с куриерски фирми Еконт, Спиди, Европът, Интайм, но по желание на клиента може да изпраща и чрез други фирми. Плащането може да бъде извършено по някои от следните начина: с ППП(Наложен платеж)  при доставка и по  банков път. Заплащането на поръчката Ви се заплаща в брой на шофьора- на куриерската фирма. Моля, пригответе предварително точната сума, която трябва да заплатите.

  • Услугата качване по етажи  се уточнява  преди  извършване на доставка. Препоръчваме Ви предварително да се подготвите за преноса и качването на мебели, защото някой от пакетите тежат повече от 30кг.,  а други са обемисти и задължително трябва да се носят от поне двама души.
  • Услуга чакване до етаж е възможна само за град София и се коментира преди доставката  като се уточнява с наш служител.
  • Ценоразпис:
  • Цена за разнос до втори етаж без асансьор е 15,00 лв  за артикул
  • Цена за разнос за всеки следващ след партер етаж без асансьор - 10 лева за всеки продукт
  • (при разнос с асансьор e 6% от цената на артикулите, без значение етажа). 


При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Вас или упълномощено от Вас лице. При констатиране на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, следва да подпишете протокол за щети в присъствието на куриера, в който протокол да опишете констатираните дефекти и незабавно, не по-късно от 48 часа да уведомявите ДК СТАЙЛ ЕООД на тел. +359 888 456 929.

Когато доставените стоки явно не съответстват на поръчаните от Вас и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Вие имате право в срок от 48 часа да поискате доставената стока да бъде заменена със съответстваща на извършеното от Вас заявление за покупка на стоки, като уведомите ДК СТАЙЛ ЕООД на тел. +359 888 456929 или по email: dkstyle.ltd@gmail.com

Ще заменим стоката в срок до 7 работни  дни, освен в случаите, при които искането Ви е неоснователно, не следва да бъде уважено или ако не е налична стока от същия вид, за което ще Ви информираме своевременно.


Забележка: В цената на доставката не е включено качване на стоките до входната врата и DK STYLE, респективно куриерската фирма, няма задължение за разнасяне на доставените стоки. Доставката се извършва до посочения от потребителя адрес, като получаването на стока се извършва пред отворените врати на превозното средство. При желание да се възползвате от услугата разнасяне, може да се свържете с нас за уточняване на детайли, след приключване на Вашата поръчка.