My Cart
Бар табуретка MINDI

Бар табуретка MINDI

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • SKU номер: 30906
  • Модел: MINDI
  • Наличност: В наличност
  • 199.00 лв.


Бар табуретка MINDI

Средновисоката табуретка без ръце HM9382.11 следва класическите дизайнерски линии. Рамката е изработена от качествена дървесина, а седалката е от висококачествен плет естествен ратан. Линиите на дизайна са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, като типичен пример са ставите на краката на табуретката, които служат и като опора за крака. Дървото и ратанът са с естествени цветове и лесно се съчетават с различни декоративни мотиви.

РАЗМЕРИ:40x35x65H см.

Рамката на табуретката е изработена от висококачествена масивна дървесина MINDI. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дърво, направено изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика.

Mindi е скъп вид дърво на пазара. Използва се най-вече в проекти, където се нуждаете от максимална здравина и издръжливост. Това дърво е известно със своята невероятна здравина, издръжливост и устойчивост на разграждане. Ето защо винаги е предпочитан избор от дърводелци и строители. Дървото Mindi е известно още като китайско боровинка, изкуствено дърво, кедрово дърво, явор, дърво marindi, geringging и бял кедър. Основният произход на Mindi wood е Холандия. За първи път е открит и отгледан в Холандия. След това холандските търговци и пътешественици донесоха дървото Mindi в Индонезия. Днес дървото Mindi се среща в различни части на света, включително Индия, Азия и Северна Америка. Външният слой от Mindi дърво (беловина) има жълтеникаво-бял цвят.

Седалката е изработена от естествен ратан. Ратанът е най-добрият и най-широко използван естествен материал за плетени конструкции, като ракита и др. Всъщност ратанът, отглеждан в Индонезия, е с по-високо качество и по-издръжлив материал от подобни, отглеждани в други региони.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Бар табуретка MINDI