My Cart

Бюро с библиотека STATUS

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: b2b
  • SKU номер: 30746
  • Модел: STATUS
  • Наличност: В наличност
  • 295.00 лв.


Бюро с библиотека STATUS

Бюрото  е качествено предложение за вашето бизнес пространство или домашен офис. Изцяло белият цвят прави мебелите доминиращи в пространството. Отличната конструкция гарантира, че ще се наслаждавате на всичките си работни часове, които знаем, че са много! Все пак бюрото е най-елементарната мебел за работа в офиса и трябва да го избирате внимателно.

STATUS е композиция, която включва шкаф от лявата страна, чекмедже и плъзгащо се пространство за клавиатура под повърхността. От долната дясна страна има готова стойка за компютър с отворен гръб за лесно свързване на кабели. Горната част на композицията е етажерката с 9 отделни отворени пространства за книги или всичко друго, което искате да имате на бюрото си!

РАЗМЕРИ:

120Х55Х182см

Размери на чекмеджето: 28x35x9.5 см.

Размери на шкафа: 33х47х53,5см.

Размери на повърхността на клавиатурата: 78x30x7.5 cm.

Размери на долния рафт: 53x20x27 см.

Размери на кула за съхранение (PC): 24x50x57 см.

Разстояние между краката: 53x30 см.

МАТЕРИАЛИ:

Цялата мебел е изработена от висококачествен меламин. Меламинът е вид дървесина под формата на ПДЧ. ПДЧ са продукти, които имат формата на панел и се получават от заваряване чрез пресоване на малки парчета дърво (обикновено ела, бук, смърч и др.) с помощта на различни смолисти течности. След това ПДЧ се покрива, обикновено със синтетични материали като твърди хартиени листове (меламини). Като материал е много издръжлив и с голяма твърдост. Така че това е синтетичен материал с много твърда повърхност, което го прави много устойчив на драскотини, абразия и петна.

HM2032

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Бюро с библиотека STATUS, STATUS, Офис бюра