My Cart
Газов амортисьор за офис стол HM1143B

Газов амортисьор за офис стол HM1143B

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: b2b
  • SKU номер: 30802
  • Модел: HM1143B
  • Наличност: В наличност
  • 43.00 лв.


Газов амортисьор за офис стол HM1143B

Основният проблем (наред с други по-рядко срещани), който имат главно офис столовете, е "потъването" на окачването при счупване, като по този начин не могат да задържат желаната височина. В този случай не е нужно да давате пари за закупуване на нов стол! Върнете живота на вашия офис стол с резервно окачване. Вие просто намирате този, който е естетически пасва на вашия стол. Това въртящо се окачване е ЧЕРНО.

МАТЕРИАЛ:Окачването е изработено от висококачествена и издръжлива неръждаема стомана. Буталото вътре в цилиндъра също е изработено от неръждаема стомана.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Размери:

Минимална височина 26см.

Максимална височина: 35 см.

Копче за монтиране: 3 см.

За основа на стол с диаметър: 5 см.

Категория: КЛАС D за товароподемност до 150 кг.

МОНТАЖ:Смяната на окачването може да се извърши сравнително лесно. Първо свалете седалката от старото окачване с леко разклащане с някакъв инструмент, за да освободите копчето (бутона) за регулиране. Второ, свалете окачването от "звездата" на основата, като го удряте с чук в долната част, защото определено ще е заклещено след години употреба. След това просто захващате вашето ново окачване в същите „гнезда“ и то е готово за употреба.

Преди да поръчате продукта, моля, уверете се, че сте измерили правилно размерите на основата на вашия стол и че новото окачване пасва.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Газов амортисьор за офис стол HM1143B, HM1143B, Аксесоари за офис столове