My Cart

Геймърски стол Ernest

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: pako
  • SKU номер: 30470
  • Модел: Ernest
  • Наличност: В наличност
  • 269.00 лв.


Геймърски стол Ernest

Ако търсите удобен офис стол за вас, които прекарвате много часове от деня пред компютъра, тогава Ернест е тук за вас. Комфорт, качество и ергономичност са хармонично съчетани в този стол, а модерният му дизайн ще украси изключително вашето пространство.


Спецификации:

* Механизъм за накланяне/накланяне: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб. Механизмът може да се заключи във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според идеалната ергономия краката трябва да образуват прав ъгъл от 90o с пода.

* Издръжлива рамка: Изработена от подсилен поликарбонат и монтирана на 5-спицова колела от високоякостен полипропилен, черен цвят. Предлага лесно движение във всяка посока.

* Техно кожа Pu: Тапицерия на облегалката и седалката с техно кожа и детайли от качествена мрежеста материя против изпотяване с висока издръжливост, която осигурява издръжливост във времето и лесно почистване. Предлага се в младежката комбинация от черно.

* Полипропиленово рамо за опора и почивка на ръцете и за по-голяма почивка при дълги часове употреба.

* Дизайн на гърба, който следва гръбначния стълб за по-голяма анатомия и релаксация на потребителя.

* С подсилена бутилка клас 2

* Максимално тегло, което може да повдигне: 150 кг

Размер на продукта:

Дължина: 66 см.

Ширина: 65 см.

Височина: 102 / 112 см.

Височина на седалката: 42/52 см

015-000063


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Геймърски стол Ernest, Ernest