My Cart
Градински стол HM5867

Градински стол HM5867

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: b2b
  • SKU номер: 30828
  • Модел: HM5867
  • Наличност: В наличност
  • 96.00 лв.


Градински стол HM5867

Столът ΗΜ5867.01, предимно за професионална употреба, е модерен, удобен и стабилен! Извитият дизайн на унифицираната седалка и облегалка с масивен плетен ратан в натурален цвят и класическите черни метални крака, ще надградят естетически пространството, което поставяте и ще грабват окото. Освен това практичността на този стол се подобрява от факта, че той може да се подрежда един върху друг и може лесно да се съхранява и транспортира във възможно най-малкото пространство.

РАЗМЕРИ:50x61x82H см.

КОНСТРУКТИВНИ МАТЕРИАЛИ:

Рамката на стола е изработена от прахово боядисана Φ16x1.2mm + Φ16x1.2mm, масивна стомана.

Информация: Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като финишно покритие на метала. Праховото покритие се нанася като сух прах чрез електростатичен процес, след което се втвърдява с топлина.

Краката в долната част имат пластмасови капачки за защита на пода.

Седалката и облегалката са изработени от естествен ратан в ракита. Ратанът е най-добрият и използван естествен материал за производство на мебели. Ратанът, отглеждан в Югоизточна Азия, е най-висококачественият и най-издръжлив материал от други, отглеждани в други региони. Това е силно влакнесто растение, подобно на бамбука и се използва за мебели, защото е леко, издръжливо, гъвкаво и привлекателно.

Товароносимост до 100 кг  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Градински стол HM5867, HM5867