My Cart

Мениджърски офис стол Ammon

  • Производител: pako
  • SKU номер: 30254
  • Модел: Ammon
  • Наличност: В наличност
  • 334.00 лв.


Мениджърски офис стол Ammon

Технически спецификации:

* Механизъм за накланяне / Накланяне назад: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб. Механизмът може да се заключи във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90 градуса с пода.

* Издръжлива метална рамка: Монтиран върху петоъгълна PP основа с колела с висока якост. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока.

* Pu Technoderma: Подплата с висококачествена технодерма, която осигурява издръжливост във времето и възможност за лесно почистване. Предлага се в модерен черен цвят.

* Дизайн с висок гръб, който следва гръбначния стълб за по-голяма анатомия. Подсилените възглавници предлагат допълнително усещане за лукс.

* Извито рамо, което следва наклона на ръцете, подсилено със синтетична кожа за по-голям комфорт. Рамото може да се наклони изправено, за да се доближи до бюрото, когато не се използва.

Размер на продукта:

Дължина: 68см.

Ширина: 73см.

Височина: 119-126см.

Минимална височина на седалката: 46-55 см

Кат №30254

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

033-000014

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Ammon