My Cart

Мениджърски офис стол Bear

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: pako
  • SKU номер: 30288
  • Модел: Bear
  • Наличност: В наличност
  • 399.00 лв.


Мениджърски офис стол Bear 

Технически спецификации:

* Механизъм за накланяне / Накланяне назад: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб. Механизмът може да се заключи във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90 градуса с пода.

* Издръжлива рамка: Монтира се върху петоъгълен PP с колела, базиран на висока якост. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока.

* Pu Technoderma: Подплата с висококачествена технодерма, която осигурява издръжливост във времето и възможност за лесно почистване. Предлага се в модерен кафяв кафяв античен цвят и с черни детайли от плат.

* Дизайн с висок гръб, който следва гръбначния стълб за по-голяма анатомия. Подсилените възглавници предлагат допълнително усещане за лукс.

* Извито рамо, което следва наклона на ръцете, подсилено със синтетична кожа за по-голям комфорт. Ръкото може да се наклони изправено, така че седалката да е по-близо до бюрото, когато не се използва.

Размер на продукта:

Дължина:

65см Ширина: 79см.

Височина: 115-123см.

Минимална височина на седалката: 47-54 см

Кат №30288

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

033-000013

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Bear, Bear