My Cart
Мениджърски офис стол Cara

Мениджърски офис стол Cara

  • Производител: pako
  • SKU номер: 30258
  • Модел: Cara
  • Наличност: В наличност
  • 358.00 лв.


Мениджърски офис стол Cara 

Спецификации:

* Механизъм за накланяне / Накланяне назад: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб. Механизмът може да се заключи във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90o с пода.

* Издръжлива метална рамка: Монтиран върху извита метална основа с пет спици на колела от високоякостен хром. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока.

* Pu Technoderma: Подплата с високоякостна технодерма, която осигурява издръжливост и лесно почистване в класически черен цвят.

* Вътрешна подплата с дунапрен 12см

* Анатомично рамо с модерен дизайн, който следва наклона на ръцете, конструктивен материал: pp (полипропилен) подсилен със синтетична кожа за по-голям комфорт.

* Дизайн на гърба, който обгръща тялото за по-голяма анатомия, с леко подсилване в горната част на седалката за поддържане на врата.

Размер на продукта:

Дължина: 64 см

Ширина: 64 см

Обща височина: 113/124 см

Височина на щаба? 49/57 см.

Кат №30258

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

015-000055Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Cara, Cara