My Cart

Мениджърски офис стол Chloe

  • Производител: pako
  • SKU номер: 30260
  • Модел: Chloe
  • Наличност: В наличност
  • 368.00 лв.

Опции


Мениджърски офис стол Chloe 

Технически спецификации:

* Релакс механизъм / Регулируема облегалка: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб.

* Механизъм за накланяне на коляното: Механизмът за накланяне се регулира спрямо теглото на потребителя и може да се заключва по различен начин. Има допълнителен "стоп" механизъм, който се отключва с натиск върху гърба.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90o с пода.

* Издръжлива метална рамка: Монтиран върху извита метална основа с пет спици на колела от високоякостен хром. Позволява лесно въртене и транспортиране във всяка посока.

* PU / PVC синтетична кожа: Подплата с висококачествена синтетична кожа, която осигурява издръжливост във времето, но и възможност за лесно почистване. Предлага се в цвят слонова кост-антрацит.

* Дизайн с висок гръб, който следва гръбнака за по-голяма анатомия

* Извита дървена ръка с модерен дизайн, която следва наклона на ръцете, подсилена със синтетична кожа за по-голям комфорт.

* Подсилена бутилка от клас 3 за поддръжка

Размер на продукта

Дължина: 71см.

Ширина: 62см.

Височина: 114 / 122 см.

Височина на седалката: 47/54

Кат №30260

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

126-000032

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Chloe, Chloe