My Cart

Мениджърски офис стол Erika

  • Производител: pako
  • SKU номер: 30256
  • Модел: Erika
  • Наличност: В наличност
  • 334.00 лв.


Мениджърски офис стол Erika 

Спецификации:

* Механизъм за накланяне/накланяне: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб. Механизмът може да се заключи във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според идеалната ергономия краката трябва да образуват прав ъгъл от 90o с пода.

* Издръжлива рамка: Изработена от подсилен поликарбонат и базирана на 5-спицова полипропиленова основа на колела от високоякостен антрацитен цвят. Предлага лесно движение във всяка посока.

* Pu Technoderma: Тапицерия на облегалката и седалката с високоякостна технодерма, която осигурява издръжливост във времето и лесно почистване. Предлага се в младежката комбинация от кафе гланц антик - антрацит.

* Полипропиленови ръце в сребърен антрацитен цвят с пула в кафяв гланц за опора и почивка на ръцете и за по-голяма почивка при дълги часове на употреба.

* Дизайн на гърба, който следва гръбначния стълб за по-голяма анатомия и релаксация на потребителя.

Размер на продукта:

Дължина: 68 см.

Ширина: 67 см.

Височина: 112/122 см.

Височина на седалката: 48/58 см

Кат №30256

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

015-000066

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Erika, Erika