My Cart

Мениджърски офис стол Ermes

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: pako
  • SKU номер: 30279
  • Модел: Ermes
  • Наличност: В наличност
  • 660.00 лв.


Мениджърски офис стол Ermes 


Технически спецификации:

* Relax / Регулируем облегален механизъм: Седалката следва всички движения на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и непрекъсната подкрепа на кръста и гръбначния стълб. Възможността за накланяне и стабилизиране на гърба в различни позиции, позволява използване в продължение на много часове и ви предлага моменти на релаксация.

* Синхронен механизъм / Регулируема облегалка и седалка: Механизъм с възможност за накланяне на седалката и облегалката в постоянно съотношение 2:1, тоест облегалката се движи с 2 градуса за всяка степен на движение на седалката. Седалката и облегалката могат да се заключват в много статични позиции или да се оставят свободни. По този начин седалката динамично поддържа кръста, независимо от позицията, която изберете.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя.

* Регулируема дълбочина на седалката: Седалката може да се регулира и "заключва" напред-назад в различни позиции за правилна ергономична позиция за поддържане на кръста.

* Поддръжка за врата: С регулируема облегалка за глава, регулируема в различни позиции за дълги часове използване на седалката, осигуряваща почивка на потребителя.

* Издръжлива метална рамка: Монтиран върху петоъгълна високоякостна алуминиева основа.

* Мрежеста материя: Калъф на задната седалка с перфорирана мрежеста материя, която диша, антиперспирант, устойчива на високи температури и висока устойчивост на абразия, в цвят антрацит.

Той носи

* Регулируеми по височина предни и задни модерни меки PP рамена за подкрепа на ръцете.

* Подсилена бутилка от ниво 4 за поддръжка. 

Размер на продукта

Дължина: 67см.

Ширина: 67 см.

Височина: 120 / 136 см.

Височина на седалката: 46-56 см.

Дълбочина на седалката: 50 см . Височина на

облегалката за глава: 18-24 см.

Идеален за използване от човек с ръст: 160-195 см и тегло с издръжливост до 120 кг.

Кат №30279

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

169-000001


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Ermes, Ermes