My Cart
Мениджърски офис стол Garmin

Мениджърски офис стол Garmin

  • Производител: pako
  • SKU номер: 30251
  • Модел: Garmin
  • Наличност: В наличност
  • 318.00 лв.


Мениджърски офис стол Garmin

Технически спецификации:

* Механизъм за накланяне/накланяне: Седалката следва наклона на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и ергономична опора на кръста и гръбначния стълб. Механизмът може да се заключи във вертикално положение.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според идеалната ергономия краката трябва да образуват прав ъгъл от 90o с пода.

* Издръжлива рамка: Висока здравина с монтаж на 5-спицова колела в черен цвят. Възможност за лесно завъртане и движение във всяка посока.

* Pu Technoderma: Подплата с издръжлива технодерма, която осигурява издръжливост във времето и лесно почистване. Предлага се в модерната комбинация от черно с бели линии.

* Мрежеста материя: Подплата част на гърба с Мрежеста материя по високи стандарти, която позволява циркулация на въздуха и предотвратява изпотяването на тялото. Предлага се в черен/сив цвят.

* Модерно рамо за опора и отпускане на ръцете с подплата от синтетична кожа за повече почивка при дълги часове използване.

* Дизайн на гърба, който следва гръбначния стълб за по-голяма анатомия и с подсилване в горната част на гърба за поддържане на врата.

* Подсилена поддържаща бутилка от ниво 2

Размер на продукта

Дължина: 67 см.

Ширина: 60см.

Височина: 113 / 121 см.

Кат №30251

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

126-000016

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Garmin, Garmin