My Cart

Мениджърски офис стол Verdant

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


  • Производител: pako
  • SKU номер: 30908
  • Модел: Verdant
  • Наличност: В наличност
  • 342.00 лв.


Мениджърски офис стол Verdant 

Ергономичната конструкция, високите спецификации и модерният дизайн превръщат тази седалка в анатомична и релаксираща, издръжлива на дълги часове ежедневна употреба в офиса и у дома.
Технически характеристики:
* Релакс механизъм / Регулируема облегалка: Така че седалката следва всички движения на тялото напред и назад, предлагайки пълна свобода, но и стабилна опора на кръста и гръбнака. Възможността за накланяне и стабилизиране на гърба ви кани да откраднете някои малки моменти на почивка дори в офиса, за да продължите освежени малко по-късно. * Механизъм за накланяне на коляното: Механизмът за прибиране се регулира спрямо теглото на потребителя и може да се заключва в различни позиции.
* Регулируема височина: За регулиране и „заключване“ на седалката в подходяща ергономична позиция, която отговаря на вашата лична височина.
* Основата с пет спици е метална в черно.
* Мрежест плат: Подплата от мрежест плат на гърба, която позволява циркулация на въздуха и предотвратява изпотяването на тялото, предлага се в син цвят.
* Регулируема възглавница за кръста и врата: Която поддържа продължително използване на седалката, осигурявайки почивка на потребителя.
* Адаптирана поставка за крака: която поддържа продължително използване на седалката, осигурявайки почивка на потребителя.
* Подсилена поддържаща бутилка от клас 3.

Размер на продукта:

Дължина: 62 см

Ширина: 67 см

Височина: 116 см - 124 см

Височина на облегалката: 62 см
Ширина на облегалката: 51 см

Височина на седалката: 42 см - 51 см

Дълбочина на седалката: 51,5 см

Ширина на седалката: 48,5 см

Размер на облегалката за глава:

Дължина: 35 см

Височина: 17 см 


256-000002

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Мениджърски офис стол Verdant, Verdant