My Cart

Офис работен стол Kadi

  • Производител: pako
  • SKU номер: 30014
  • Модел: Kadi
  • Наличност: В наличност
  • 338.00 лв.


Офис работен стол Kadi

Спецификации:

* Релакс механизъм / Регулируема облегалка: Седалката следва всички движения на тялото напред-назад, предлагайки пълна свобода на движение, но и непрекъсната подкрепа на кръста и гръбначния стълб. Възможността за накланяне и стабилизиране на гърба в различни позиции, позволява използване в продължение на много часове и ви предлага моменти на релаксация.

* Регулируема височина: Възможност за регулиране и "заключване" на седалката в подходяща ергономична позиция, в зависимост от ръста на потребителя. Според ергономията краката трябва да образуват прав ъгъл от 90o с пода.

* Издръжлива рамка: Изработена от метал в хромиран цвят и монтирана на 5-спици, високоякостни колела. Предлага лесно движение във всяка посока.

* Хастар с pvc мрежа: Гърбът и седалката са облицовани със специална издръжлива перфорирана pvc мрежа, която позволява циркулация на въздуха, предлага се в бяло-сив цвят.

* Анатомична ръка с модерен дизайн, която следва наклона на ръцете, подобрена за по-голям комфорт.

* Дизайн на гърба, който обгръща тялото за по-голяма анатомия, с подсилване в горната част на седалката за поддържане на врата.

* Подсилена поддържаща бутилка

Размер на продукта:

Дължина: 60 ​​см.

Ширина: 60 ​​см.

Височина: 100/110 см.

Височина на седалката: 46/56

Кат №30014

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

pako 034-000026

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Офис работен стол Kadi, Kadi